Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nábor nových policistů

Hledáme posily do našich řad. 

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje přijímá do služebního poměru příslušníka Policie České republiky nové uchazeče. Máme zájem o uchazeče, kteří žijí v našem regionu a kteří vnímají práci policisty jako své celoživotní poslání. Do služebního poměru může být přijat občan České republiky, který o přijetí písemně zažádá, je starší 18 let, bezúhonný, splňuje stupeň vzdělání stanovený pro služební místo, na které má být ustanoven, minimální vzdělání střední a maturitou, je zdravotně, osobnostně a fyzicky způsobilý k výkonu služby, je plně způsobilý k právním úkonům, nesmí být členem politické strany nebo politického hnutí, nevykonává živnostenskou nebo jinou výdělečnou činnost a nesmí být členem řídících nebo kontrolních orgánů právnických osob, které vykonávají podnikatelskou činnost.
 
PČR Územní odbor Beroun má zájem obsadit služební místa pro obvodní oddělení Králův Dvůr a Karlštejn.
 
Rádi v našich řadách přivítáme mladé a perspektivní jedince i z řad současných úspěšných maturantů se zájmem o atraktivní a mnohdy adrenalinové zaměstnání, které nabízí ve všech ohledech dokonalé zázemí a možnost kariérního růstu. 
 
Kontakt na pracoviště náboru nových policistů: Mgr. Věra Hurdová 974/ 861750 email: stcoppv@mvcr.cz, Miluše Chomátová 974/ 861764    email: stcoppv@mvcr.cz, Mobil.: 724210547,Kontakt.: Krajské ředitelství policie Středočeského kraje, Na Baních 1535, Praha 5 – Zbraslav, PSČ 156 64.  

 

nprap. Lenka Uriánková

19.června 2013

vytisknout  e-mailem