Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámí řidiči ujeli od dopravních nehod

BEROUNSKO – Policisté po nich pátrají. 

Dne 10. prosince 2016 okolo 18:15 hod., jel na pozemní komunikaci č. III/11546 dosud nezjištěný řidič s dosud nezjištěným vozidlem, který v obci Králův Dvůr - Křižatky okr. Beroun, poškodil u domu č. p. 8, zděnou skříň elektrického rozvaděče a zámkovou dlažbu. Tento neznámý řidič poškodil majetek třetí osoby, aniž by věc dopravní nehody oznámil na policii tak, jak mu to za povinnost ukládá zákon, z místa dopravní nehody ujel. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 13.000,-Kč.
 

Dne 5. prosince 2016 v 04:30 hod., jel po silnici druhé třídy č. 115 neznámý řidič, v obci Drahlovice. V km 25.083 uvedené pozemní komunikace, poblíž pozemku k domku č. p. 48, najel na kovový sloupek dopravní značky vedle pozemní komunikace a následně do kovové konstrukce oplocení přilehlého pozemku, které tímto poškodil. Nezjištěný řidič po dopravní nehodě nezastavil, dopravní nehodu neoznámil i přes to, že způsobil škodu na majetku třetí osoby, tak jak mu to za povinnost ukládá zákon a z místa dopravní nehody ujel směrem na obec Podbrdy. V souvislosti s dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 5.000,-Kč.

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv informace vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

 

 

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
12. prosince 2016

 

vytisknout  e-mailem