Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Poznáte muže na videozáznamu?

BEROUNSKO – Odcizil krabici s cigaretami. 

Berounští policisté se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, který odcizil papírovou krabici s několika stovkami krabiček cigaret. Ke krádeži došlo v prodejně tabáku v ulici Plzeňská ve Dvoře Králové.

Podle dosavadního šetření zatím neznámý pachatel, který měl na sobě modrou bundu, tmavé kalhoty a šedou čepici, odcizil dne 13. ledna 2022, v době od 12:58 do 13:00 hodin, papírovou krabici s celkem 494 kusy krabiček cigaret různých značek. Dosud nezjištěnému muži se podařilo ukrást bednu se zbožím pravděpodobně ve chvíli, kdy prodavačka odskočila do skladu a on této situace využil.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Prosíme všechny občany, kteří muže na videozáznamu poznávají, ač mu není do obličeje vidět a mohli by nám pomoct s jeho ztotožněním, například skrze oblečení (bundy výraznější modré barvy), aby veškeré informace k jeho osobě sdělili na bezplatné lince tísňového volání 158. 


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
26. ledna 2022

vytisknout  e-mailem