Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Akce mládež

Policisté opět kontrolovali mládež v nočním podniku 

 

     Dnešního dne tj. 14.2. 2009  ve večerních hodinách proběhla na Mělnicku bezpečnostní akce zaměřená na kontrolu společenských a restauračních zařízení. Začátek tohoto opatření byl naplánován na desátou hodinu večerní. Byl vytypován objekt diskotéky nedaleko Mělníka, kde následně dvacítka policistů z obvodních oddělení a služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Mělník provedla kontrolu. Tato byla zaměřena na případné podávání alkoholických nápojů osobám mladším osmnácti let a možnou distribuci omamných a psychotropních látek.

     V podniku bylo zkontrolováno cca 25 osob. Nebyl zjištěn žádný prohřešek co se týče podávání alkoholických nápojů nezletilým a mladistvým, ani na úseku drog. Policisté zde ale narazili na trojici dívek ve věku 13-14 let, které již tou dobou měly být doma. Tyto dívky následně předali sociálním pracovnicím, které se akce též účastnily a ty poté jejich rodičům.

     Po skončení opatření se policisté rozjeli po služebním obvodu za plněním dalších pracovních povinností, mimo jiné k zajištění dopravně bezpečnostní akce, která bude probíhat do časných ranních hodin dne 15. února 2009. Během opatření se kontroluje, zda nějaký řidič nepožil před jízdou alkoholické nápoje a dále se pátrá po osobách a vozidlech v celostátním pátrání a po věcech pocházejících z trestné činnosti.

     Mimo jiné policisté na silnici I/9 v katastru obce Větrušice kontrolovali osobní vozidlo Škoda 120, které řídil pětadvacetiletý muž. Jeho lustrací bylo zjištěno, že v současné době není držitelem řidičského oprávnění. Policisté mu následně sdělili podezření z trestného činu řízené motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

vytisknout  e-mailem