Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Fyzické napadení

Napadení si vyžádalo sádrovou fixaci 

     Kolem 20. hodiny dne 7. června 2012  bylo na policejní služebně oznámeno fyzické napadení. K tomuto oznamujícímu skutku došlo v odpoledních hodinách v Kladně Dubí ve Vrapické ulici, kdy 39 letý muž z Kladna úmyslně fyzicky napadl 20 letého mladíka. Podezřelý úderem naplněné skleněné láhve způsobil poškozenému mladíkovi zranění na pravé ruce, které si po ošetření vyžádalo sádrovou fixaci. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu úmyslné ublížení na zdraví.

 

8. června 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy

Vloupání - na linku 158 bylo dne 7. června 2012 v ranních hodinách oznámeno vloupání do garáže v obci Braškov v ulici Budovatelů. Zloděj, který překonal plot na pozemek následně nezjištěným způsobem otevřel garážová vrata, čímž způsobil poškození. Po vniknutí do garáže zde odcizil horské kolo, dvě motocyklovépřilby a motocyklovou kombinézu. Způsobená škoda celkem činí 72 690,-Kč, z toho vzniklá škoda poškozením je ve výši 3 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže. a porušování domovní svobody.

Odcizení věcí - v odpoledních hodinách dne 7. června došlo k vloupání do vozidla Nissan, které bylo oznámeno na linku 158. V Kladně v ulici Ke Stadionu vnikl za užití násilí  dosud neznámý pachatel do osobního vozidla, čímž způsobil škodu ve výši 7 000,-Kč. Poté odcizil mobilní telefon a notebook. Svým jednáním způsobil pachatel majiteli  celkovou škodu ve výši 32 000,-Kč.

Jízda pod vlivem alkoholu - ve večerních hodinách dne 7. června 2012 prováděli policisté kontrolní činnost na Slánsku v obci Dřínov. Policejní hlídka zastavila projíždějící osobní vozidlo Škoda Fabia, jejíž řidič při kontrole jevil známky požití alkoholu. Dvacetidvouletý řidič byl vyzván k provedení dechové zkoušky, čemuž vyhověl. Dechová zkouška byla s pozitivním výsledkem 2,37 promile alkoholu v dechu. Podezřelý se podrobil dalšímu lékařskému vyšetření ve slánské nemocinici. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem