Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Loupežné přepadení v Kladně

Policisté zadrželi tři pachatele, kteří oloupili mladíka 

     V brzkých ranních hodinách 1.30 hod. bylo oznámeno, že v Kladně v Římské ulici došlo k přepadení 24 letého mladíka z Kladna. Na místo oznámení se ihned dostavila policejní hlídka, která poškozeného vytěžila. Policejním šetřením bylo zjištěno, že poškozeného mladíka údajně napadli tři pachatelé, kteří mu odcizili z kapsy volně uloženou finanční hotovost ve výši 4 950,-Kč a poté z místa utekli směrem do centra. Policejní hlídky v průběhu několika minut zaznamenly tři podezřelé osoby, které byly vytěženy a vzhledem k tomu, že se jejich výpovědi neshodovaly a s poškozenou osobou jednaly, byly na základě těchto poznatků po provedení prvotních úkonů umístěny do policejní cely. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu loupeže.    

 

16. května 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z Kladenska

Pokus sebevraždy - dne 15. května 2013 v odpoledních hodinách bylo oznámeno na linku 158, že před domem v Litevské ulici v Kladně by se měl nacházet ležící muž v bezvědomí. Přivolaná policejní hlídka na místě zjistila, že se jedná o 38 letého muže z Kladna. Poškozený RZS sdělil, že údajně snědl větší množství tablet léků, které následně zapil alkoholem. Sebepoškozovatel byl RZS převezen do kladenské nemocnice k ošetření a hospitalizaci. V současné době není v ohrožení života a jedná se o osobu, která se již v minulosti dopustila několika demonstrativních sebevražd.

Krádeže - policie opětovně vyzývá občany, aby si chránili svůj majetek a neponechávali ve svých vozidlech a především na viditelných místech své věci. Zloději na neopatrnost občanů vyčkávají a věci ponechané ve vozidlech jsou pro ně snadnou kořistí. Nejen, že způsobí majiteli škodu odcizením ponechaných věcí, ale většinou značně poškodí i vozidlo.

Dne 15. května 2013 v odpoledních hodinách bylo oznámeno na linku 158, že se neznámý pachatel vloupal do vozidla, které bylo zaparkováno v obci Lotouš na Slánsku. Pachatel z vozidla odcizil tašku s obsahem, kde  byla razítka firem, stravenky , 6 kusů krabiček cigaret a další písemnosti. Tímto jednáním způsobil pachatel škodu ve výši 6 300,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem