Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nález neznámé mrtvoly

Kladenští kriminalisté pátrají po totožnosti muže. 

 
     Dne 16. července 2011 v ranních hodinách byl v Kladně v ulici C. Boudy, pod Sítenským mostem nalezen mrtvý muž. Do dnešního dne se nepodařilo zjistit jeho totožnost.       
    Živý byl naposledy viděn 6.7.2011 strážníky Městské policie Kladno, kdy nebyla objevena jeho pravá identita. Podle dosavadního pátrání  se jednalo o osobu bez domova, která se pohybovala po městě Kladně ve společnosti jiných bezdomovců. Při vytěžování těchto osob muže nikdo nepoznal, pouze se domnívali, že by to mohl být Lubomír Petrovič, ale po porovnání s fotografií toto vyloučili, s tím, že ho nepoznávají. Porovnání daktyloskopických otisků a profilu DNA také nepřineslo žádné výsledky.
     Pravděpodobnou příčinou smrti muže bylo selhání životně důležitých orgánů.
 
Popis osoby:
zdánlivé stáří kolem 50 let, výška 174 cm, štíhlé postavy vážící cca 60 kg, šedé oči, vlasy černé husté, kudrnaté neupravené, vosy hnědočerné místy prošedivělé vyznačující se do tvaru bradky, chrup výrazně defektní s řadou chybějících zubů.
 
Popis oblečení:
Tmavomodré tričko s krátkým rukávem s výstřihem do V, tříčtvrteční světlé maskovací kalhoty s hnědým páskem s nápisem VERSACE a kovovou sponou, šedé šněrovací boty s emblémem firmy NIKE a šedé ponožky.
 
Věci při sobě:
Černá koženková peněženka nezj. Značky, náramkové hodinky ze stříbrného kovu, prstýnek ze stříbrného kovu, zelenočerný hřeben a finanční hotovost v kovových mincích ve výši 59,-Kč a mobilní telefon zn. NOKIA typ. 6288, na telefonu uveden operátor T – Mobile.
 
Veškeré poznatky k hledané osobě sdělte na PČR KŘP Stč. kraje SKPV OOK Kladno, tel. 974 873 371-2 nebo l. 158.
 
nprap. Michaela Nováková
2.1.2012
 
 
 
Neznámý mužNeznámý muž
 

vytisknout  e-mailem