Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Pátrací akce po pohřešované

Při policejní akci byla žena vypátrána a převezena k vyšetření do nemocnice 

     Ve večerních hodinách dne 20. března 2013 bylo oznámeno na OOP Kladno - Kročehlavy manželem, že pohřešuje svoji ženu a vzhledem k daným skutečnostem se obává o její život. Na základě oznámení byly provedeny prvotní úkony a následně policejní hlídky uskutečnily pátrací akci v místě bydliště Kladno - Kročehlavy, v  přilehlém okolí a v lesním porostu Bažantnice. Tato akce se uskutečnila s negativním výsledkem. Dnešního dne 21. března 2013 v 9.30 hodin byla zahájena další pátrací akce ve vytipovaných lokalitách do, které byly nasazeny dvě desítky policistů včetně služební kynologie a policejního psa  a šesti strážníků MP Kladno.  V 10.30 hodin byla pohřešovaná žena vypátrána poíicisty SKPV na benzinové čerpací stanici v ul. C. Boudy před sítenským mostem. Vzhledem k tomu, že byla žena r. 69 z Kladna zmatená a malátná byla na místo přivolána RZS, která pohřešovanou převezla do kladenské nemocnice k vyšetření.  V 10.35 hodin byla celá pátrací akce ukončena s pozitivním výsledkem. Pravděpodobným důvodem tohoto zkratkovitého  jednání pohřešované ženy jsou rodinné a finanční problémy.

21. března 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Nevrácení notebooku - v průběhu měsíce prosince 2012 byl převzán notebook včetně originální látkové tašky za účelem opravy. Do současné doby však nebyl notebook navrácen.  Na následné opakované urgence ze strany poškozené, aby byl předmětný notebook neprodleně vrácen i neopravený nyní podezřelý muž r75 nereaguje nebo vyhledává různé výmluvy. Majitelce r. 77 vznikla škoda  17 900,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu zpronevěra.

Odcizení vozidla - v době mezi 3. až 4. březnem 2012 došlo k odcizení osobního vozidla Škoda Fabia v obci Brandýsek v ul. Do Zahrad. Dne 4. března 2013 bylo policejní hlídkou odcizené vozidlo  vypátráno a předáno majitelce. Kladenští policisté tento případ objasnili a z případu jsou podezřelí nyní dva muži r. 95 a r.89 z obcí na Kladensku. V následujících dnech 14. a 18. března 2013 bylo pachatelům sděleno podezření z trestného činu krádeže.  

Poškození trafostanice - dne 20. března 2013 bylo oznámeno na linku 158, že v době mezi 18. až 20. březnem 2013 poškodil dosud neznámý pachatel na parcele v katastru obce Řisuty na Slánsku trafostanici, která je součástí části sítě vysokého napětí. Na trafostanici z rozvodnice vymontoval a zcizil určité komponenty a dále z horní části  trafostanice odmontoval vysokonapěťový transformátor, z kterého zcizil olej a vinutí. Celkem vzniklá škoda činí 300 000,-Kč a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže. 

vytisknout  e-mailem