Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Tragická nehoda na Benešovsku

Vyžádala si dva lidské životy  

     Dva lidé zahynuli a další dva byli těžce zraněni při dopravní nehodě, ke které došlo 14. dubna před osmnáctou hodinou u Mrače, na místě zvaném Tužinka.
 

DN TužinkaDN Tužinka

     Třiačtyřicetiletá řidička Škody Octavia combi jela po silnici I/3 ve směru od Prahy na Benešov. V místech zvané Tužinka přejela s vozidlem do protisměru, kde se následně čelně střetla s protijedoucím osobním motorovým vozidlem Škoda Octavia, které bylo po nárazu odhozeno vpravo mimo komunikaci a zadní částí narazilo do svahu. Škoda Octavia combi se po střetu přetočila a zůstala stát napříč jízdním pruhem v protisměru původní jízdy.  Řidička škody combi utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla. Spolucestující sedmiletý chlapec sedící na zadním sedadle v dětské autosedačce utrpěl vážná zranění, kterým po převozu do pražské nemocnice v nočních hodinách podlehl. Ve druhém voze Škoda Octavia došlo při střetu k těžkému zranění pětatřicetileté řidičky, která byla převezena do pražské nemocnice. Její dvaatřicetiletá spolucestující sedící na předním sedadle utrpěla při dopravní nehodě vážná zranění a byla letecky transportována do pražské nemocnice.
                                                                                                         

     Policejní komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Usmrcení z nedbalosti a nařídil soudní pitvu zemřelých.
 

vytisknout  e-mailem