Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Týrání zvířat

A další případy z policejní svodky. 

Včera ve večerních hodinách oznámila na linku 158 devětatřicetiletá žena, že jí kolem půl deváté v obci Sazená neznámý muž polil její kočku hořlavou tekutinou a následně zapálil. Ke skutku došlo na autobusové zastávce a týrání zvířete viděla její známá. Policisté společně se ženami útočníka našli. Hlídka sedmadvacetiletého muže z Velvar zadržela a ten se následně k činu doznal. Noc strávil v policejní cele a dnes mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu týrání zvířat, za což mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.
 
 
Policistům Obvodního oddělení Kladno – město se na základě osobní a místní znalosti podařilo zadržet muže při krádeži. Včera krátce po poledni sledovala hlídka šestačtyřicetiletého recidivistu z Kladna. Ten pronesl v kapse bundy bez zaplacení bižuterii za téměř tři tisíce z prodejny oděvů v Kladně v ulici Kleinerova. Krádeže se dopustil i přesto, že byl v posledních třech letech za stejný trestný čin pravomocně odsouzen a potrestán.
 
 
Včera v odpoledních hodinách vyslal operační důstojník policejní hlídku do chatové osady Kladno – Dubí Na Vysokém. Tam hlídka Městské policie Kladno nalezla v uzamčené chatce muže ležícího na podlaze společně s volně se pohybujícím psem. Policisté společně s hasiči vstoupili do objektu. Pes byl odchycen strážníky. Na místo přivolaný lékař konstatoval u šestašedesátiletého muže z Prahy smrt bez cizího zavinění. Příčinu smrti určí nařízená zdravotní pitva.
 
 
nprap. Michaela Nováková
1.2.2012

vytisknout  e-mailem