Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Z lesa zmizelo dřevo

Kladensko - Policisté prošetřují krádež dřeva z lesního porostu u obce Běleč. 

     Na linku 158 bylo dne 22. října 2013 oznámeno, že v průběhu dvou dnů došlo v lesním porostu v katastru obce Běleč v místě zvaném Dlouhá míle, k odcizení 28 m3 vytěženého dřeva, které bylo položeno vedle lesní cesty. Dosud neznámý pachatel svým jednáním způsobil majiteli škodu ve výši           84 700,-Kč. Policie případ nyní prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli intenzivně pátrá.

24.října 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Výtržnictví v parku - dne 23. října 2013 před 16. hodinou bylo oznámeno na  OOP Kladno-Kročehlavy, že v parku nedaleko obchodního domu v ulici Obránců míru v Kladně nejprve 49 letý muž napadl slovně nejprve jednu osobu a následně fyzicky napadl 4 osoby ve věku 80,69,67 a 53 let. Při tomto útoku 67 letou ženu povalil i z lavičky na zem.. Místem útoku procházející 62 muž, který se napadených osob zastal teprve zastavil útočníkovo jednání a dal se na útěk. Policisté v současné době případ prošetřují jako podezení z trestného činu výtržnictví. 

Vloupání do sušárny - na linku 158 bylo 23. října 2013 oznámeno, že v době mezi 22. a 23. říjnem 2013 došlo k vloupání do technické místnosti a sušárny domu v Kladně v Italské ulici. Pachatelé za užití násilí vnikli dovnitř a následně odcizili 1 kus jízdního kola s příslušenstvím a 13 krabic s malovaným porcelánem (sošky, vázy). Celkem způsobená škoda je ve výši 34 000,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a podezřelými osobami jsou dva muži ve věku 45 a 28 let.  

vytisknout  e-mailem