Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Za 24 hodin na Kladensku

Policisté zadrželi muže v celostátním pátrání a řidiče pod vlivem alkoholu.  

Osoba v celostátním pátrání zadržena

     Kladenští kriminalisté dne 25. listopadu na základě předchozích šetření provedli prověrku poznatku k osobě v celostátním pátrání. Jednalo se o muže ve věku 24 let z Kladenska, na kterého byl vydán v listopadu letošního roku OS v Lounech příkaz k zatčení pro trestný čin loupeže. Kriminalisté podezřelého muže operativním šetřením vypátrali na ubytovně ve Wilsonově ulici ve Slaném, kde byl zatčen a převezen do policejní cely.

Neukázněný řidič

    V brzkých ranních hodinách dne 24. listopadu v Kladně v ulici ČSA bylo kontrolováno policejní hlídkou osobní vozidlo Seat, které řídil 32 letý muž z Kladna. Při kontrolní činnosti policisté provedli orientační dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 2,00 promile alkoholu v dechu. Byly provedeny prvotní úkony a podezřelý řidič byl poté eskortován do policejní cely. Muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vloupání do rodinného domu

     V průběhu dne 24. listopadu došlo v obci Břešťany na Slánsku k vloupání do rodinného domku. Dosud neznámý pachatel za užití násilí vnikl do domu a následně odczil herní konzoly s příslušenstvím, domácí kino a další elektroniku. Svým jednáním pachatel způsobil majiteli škodu ve výši 96 188,-Kč, z čehož škoda poškozením činila 5 200,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

Odcizení součástí z vagonu

     Neznámý pachatel v Kladně v Průmyslové ulici odcizil v nestřeženém okamžiku součásti vlakových vozů. Jednalo se o kryty ložisek a úchytné šrouby z vagonů. Vzniklá škoda je ve výši 9 000,-Kč. Případ se prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže.

 

nprap. Jana Šteinerová

26.11.2010

vytisknout  e-mailem