Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

24 hodin na Královéhradecku

v pondělí 26.1. 2009 neměli policisté o práci nouzi 

V podvečerních hodinách byla přivolána policejní hlídka k výtržnictví v baru v Hradci Králové. Drobná žena středního věku značně posilněna alkoholem rozbíjela dveře baru. Policistům z obvodního oddělení 2 Hradce Králové se podařilo domluvou ženu uklidnit. Ta se podrobila dechové zkoušce, která naměřila 1,81 promile alkoholu v dechu. Policisté ji převezli na záchytnou stanici v Hradci Králové.

 

U polikliniky na Slezském předměstí se rozhodl přespat podnapilý mladík. Přivolaná policejní hlídka ho převezla na záchytnou stanici v Hradci Králové. Mladík nebyl místní a po požití většího množství alkoholických nápojů ztratil orientaci a nebyl schopen návratu do svého bydliště.

Na policejní stanici v Holohlavech přijali policisté hlášení, že po obci pobíhá toulavý pes. Hlídka zjistila, že není agresivní, a tak jej předala do rukou místní obce.

 

 

Dále Královéhradečtí policisté šetřili drobné přestupky v dopravě, které se týkaly nesprávného parkování, vjezdu do pěší zóny bez povolení, tyto přestupky byly většinou řešeny na místě.

vytisknout  e-mailem