Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dopravní nehody v úterý na Trutnovsku

Hmotné škody odhadnuty na 145 tisíc korun 

Vrchlabí 24.8.Dělat jiné věci při řízení se nevyplácí
Na úterní ráno 24. 8. 2010 určitě nebude v dobrém vzpomínat čtyřiapadesátiletá žena. Na ulici Krkonošská ve Vrchlabí při jízdě se svým vozidlem značky Škoda Felicia se zřejmě plně nevěnovala řízení, neboť uklízela vysypaný nákup. S felicií vyjela vpravo mimo komunikaci a přední částí narazila do svislé dopravní značky a dřevěného pilíře podloubí u domu. S řidičkou policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem Vyčíslená škoda je 30 tisíc korun.

 

 

Klášterská Lhota 24.8.Řidič skončil nárazem v rozvodně kabelové televize
V obci Klášterská Lhota došlo v úterý 24. 8. 2010 krátce před desátou hodinou dopoledne k dopravní nehodě. Řidič nákladního vozidla Man s návěsem Schwarzmüller pravděpodobně neponechal za vpředu jedoucím vozidlem VW Golf dostatečnou vzdálenost. Ve chvíli, kdy golf zpomalil z důvodu odbočení vpravo na místo ležící mimo komunikaci, do něj zezadu narazil. Golf byl nárazem odhozen vpravo mimo silnici, kde narazil do rozvodny místní kabelové televize. Dechovou zkouškou na alkohol nebylo u obou účastníků nehody prokázáno požití alkoholických nápojů. Ke zranění osob nedošlo a hmotné škody jsou odhadnuty na 80 tisíc korun.

 

TU 24.8.Oba řidiči si tvrdili své
Dopravní policisté vyjížděli v úterý 24. 8. 2010 po jedné hodině odpoledne k nehodě, která se stala mezi obcemi Trutnov a Starý Rokytník.  Řidič nákladního vozidla značky VW Crafter po předjetí vozidla Ford měl prudce „dupnout“ na brzdu z důvodu vběhnutí zajíce. Řidič fordu na to nijak nemohl zareagovat a přední částí narazil do volkswagenu. Nehoda se obešla bez zranění. Dechová zkouška přístrojem Dräger byla u obou řidičů negativní. Škody jsou vyčísleny na 35 tisíc korun. Míra a okolnosti zavinění jsou předmětem dalšího šetření dopravních policistů.
nprap. Věra Krejčová
25. 8. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Klášterská Lhota 24.8.

Klášterská Lhota 24.8. 

Detailní náhled

Klášterská Lhota 24.8.

Klášterská Lhota 24.8. 

Detailní náhled

TU 24.8.

TU 24.8. 

Detailní náhled

TU 24.8.

TU 24.8. 

Detailní náhled

Vrchlabí 24.8.

Vrchlabí 24.8. 

Detailní náhled

Vrchlabí 24.8.

Vrchlabí 24.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem