Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Setkání se starosty

Spolupráce je cestou k řešení problémů 

Ve čtvrtek odpoledne 3. 6. 2010 se konalo v salónku Hankova domu ve Dvoře Králové nad Labem setkání mezi zástupci vedení Policie České republiky, Územního odboru Trutnov a zastupitelstvem města a obcí v působnosti Obvodního oddělení Dvůr Králové nad Labem.
Při slavnostním setkání Policie České republiky seznámila přítomné se stavem veřejného pořádku v územním obvodu královédvorského obvodního oddělení za kalendářní rok 2009. Na tomto každoročním přátelském setkání dochází k setkání zástupců policie v čele se zástupcem vedoucího územního odboru Policie České republiky v Trutnově plk. Mgr. Liborem Špráchalem, managementu Obvodního oddělení Dvůr Králové nad Labem, Dopravního inspektorátu Trutnov a 27 obecních  úřadů a městského úřadu Dvůr Králové nad Labem.
Probíhající reforma policie, její úkoly a cíle, vývoj kriminality a přestupkové agendy v regionu v porovnání s předchozím rokem a mnohé další body programu, to vše bylo ze strany policie předneseno přítomným hostům. Zástupci Dopravního inspektorátu Trutnov poukázali na důležitost prevence v dopravě, potřebě snížení dopravní nehodovosti  a zklidnění silničního provozu. Ze stran starostů a místostarostů byla posléze rozpoutána diskuze, která jim přinesla odpovědi na nejpalčivější problémy, se kterými se setkávají ve svých obcích.
Závěrečné poděkování a přání pracovních úspěchů v letošním roce z obou stran jsou příslibem další úspěšné spolupráce a dalšího setkání v roce 2011.
npor. Bc. Pavel Faktor, Dis
4. 6. 2010 

vytisknout  e-mailem