Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středa ve znamení nehod

Jeden člověk je vážně zraněn 

Středa byla ve znamení dopravních nehod a kolizí. Hlavní roli při nich sehrála souhra nešťastných náhod. K velmi vážné havárii, při níž byl těžce zraněn cyklista, řešili policisté v Třebařově. Další nehody si vyžádali 5 lehkých zranění a hmotné škody jsou odhadovány na víc jak 80 tisíc korun.

Svitavy – Kolem 17:30 na ulici Milady Horákové kolem 17:30 řidička renaultu vyjížděla od okraje vozovky a objížděla zaparkované vozidlo. Přitom najela do protisměru a čelně se střetla s protijedoucí felicií. Obě řidičky byly převezeny na ošetření do nemocnice. Po ošetření byly ženy propuštěny do domácího léčení. Hmotné škody jsou odhadovány na 30 tisíc korun.
Na silnici II. třídy v kilometru 1,18 v katastru obce Polička došlo k havárii osobního motorového vozidla Fiat Punto, které řídila 21letá řidička. Ta se zřejmě při jízdě ve směru na Poličku plně nevěnovala řízení, s vozem sjela mimo vozovku, kde narazila do stromu. Lehké zranění a škody za 45 tisíc korun, to je bilance této nehody.
Další havárie osobního vozu byla hlášena na Jevíčsku. Ta se stala krátce po osmé hodině ráno. Vozidlo Škoda Felicia řídila 25letá žena, které se udělalo nevolno a s vozidlem najela do travnaté příkopu. S lehkým zraněním byla převezena do nemocnice, kde i nadále zůstává v péči lékařů. Škoda na vozidle je odhadem 10 tisíc korun.
nprap. Anna Štegnerová
9. 4. 2009
Odkazy do noveho okna

Havárie Fiatu Punto

Havárie Fiatu Punto 

Detailní náhled

havárie Škody Felicie

havárie Škody Felicie 

Detailní náhled

střet dvou OA

střet dvou OA 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem