Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Svitavsko a nehody

Čtyři lehká zranění, hmotné škody 153 tisíc korun 

V obci Rohozná došlo zhruba hodinu po poledni ke střetu cyklisty a osobního motorového vozidla. Třináctiletý chlapec při vyjíždění z komunikace přejel vlevo do protisměru, kde se střetl se Škodou Felicia. Chlapec utrpěl lehké zranění a to obraženinu ramene. Příčiny nehody jsou nadále v šetření policistů ze skupiny dopravních nehod. Škoda na vozidle a jízdním kole je odhadnuta na 21 tisíc korun.
 
Dopravní policisté vyjížděli krátce po jedenácté hodině večer na silnici I/43, kde se u obce Hradec nad Svitavou stala dopravní nehoda a to srážka tří vozidel. Řidič BMW předjížděl nákladní vozidlo a než se stačil zařadit, střetl se s protijedoucím vozidlem Škoda Favorit. Nárazem bylo BMW odhozeno na návěs projíždějícího nákladního vozu.  Ve favoritu byli dva z cestujícíh  zraněni a ošetřeni na místě. Řidič BMW utrpěl lehčí zranění v obličeji a to od airbagu. Alkohol byl u všech účastníků vyloučen dechovou zkouškou. Hmotné škody jsou odhadnuty na 130 tisíc korun. Nehoda je i nadále v šetření policistů ze skupiny dopravních nehod. (Foto PČR)
 
Dopravní policisté řeší nehodu, při které došlo k poškození k poškození majetku. Tato událost se měla stát z 20. na 21. července mezi 18:00 a 12:00 hodinou. Tehdy neznámý řidič s neznámým vozidlem při průjezdu zatáčkou ve směru od ulice Brněnská ke kostelu v Jevíčku zachytil o okap a krytinu na garáži domu, čímž majiteli objektu způsobil škody za 2 tisíce korun. Policisté po řidiči pátrají. Případ je nadále v šetření.
nprap. Anna Štegnerová
23. 7. 2009

vytisknout  e-mailem