Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Trutnovsko - úterní nehodovost

Motorkář utrpěl lehké zranění 

DKNL 14.9.Cyklistka zůstává v péči lékařů
Patnáct minut po deváté hodině dopoledne v úterý 14. 9. 2010 došlo ve Dvoře Králové nad Labem k dopravní nehodě. Na křižovatce ulice 17. listopadu s účelovou komunikací se střetlo osobní motorové vozidlo značky Škoda Fabia s cyklistkou jedoucí na horském jízdním kole Kellys Salamander. Řidič fabie při odbočování vlevo z hlavní komunikace zřejmě nedal přednost protijedoucí cyklistce, která po střetu upadla na vozovku. S lehkým zraněním byla převezena rychlou záchrannou službou do nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem. U obou účastníků nehody policisté dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholických nápojů. Hmotné škody jsou odhadnuty na 6 tisíc korun.

 

Vorlešská 14.9.Motorkář utrpěl lehké zranění
V úterý 14. 9. 2010 se krátce před půl čtvrtou odpoledne v ulici Vorlešská ve Dvoře Králové nad Labem stala dopravní nehoda. Policisté na místě zjistili, že osmapadesátiletý řidič vozidla Fiat Punto po vyjetí od pravého okraje komunikace a odbočování vlevo pravděpodobně přehlédl za sebou přijíždějící motocykl značky Hartford. Došlo k nárazu do pravé přední části motorky. Motocyklista byl po pádu na vozovku převezen s lehkým zraněním do nemocničního zařízení ve Dvoře Králové nad Labem. U řidičů byla zkouška na alkohol negativní. Škoda je odhadnuta na 36 tisíc korun.

 

Úpice 14.9.Při nehodě nedošlo ke zranění
K nahlášenému požáru nedojel v Úpici 14. 9. 2010 po osmé hodině večer pětapadesátiletý řidič dobrovolných hasičů s nákladním vozidlem Tatra 815. Při jízdě na přímém úseku komunikace zřejmě nedbal zvýšené opatrnosti a v ulici Regnerova najel na pravou krajnici, kdy pravou přední částí narazil do opěrné zídky. Alkohol u řidiče byl vyloučen dechovou zkouškou a ke zranění osob nedošlo. Předběžná škoda je vyčíslena na 21 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
15. 9. 2010
 

Odkazy do noveho okna

DKNL 14.9.

DKNL 14.9. 

Detailní náhled

Úpice 14.9.

Úpice 14.9. 

Detailní náhled

Vorlešská 14.9.

Vorlešská 14.9. 

Detailní náhled

Vorlešská 14.9.

Vorlešská 14.9. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem