Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vážná dopravní nehoda v Trutnově

Na místě zasahoval i vrtulník 

Ve středu dopoledne 17. 3. 2010 došlo krátce před jedenáctou hodinou na silnici číslo 14 mezi Trutnovem a Svobodou nad Úpou k vážné dopravní nehodě, při které došlo k čelní srážce dvou osobních motorových vozidel. Jednalo se o automobily značek Toyota RAV 4 a Škoda Felicia. Při uvedené srážce došlo ke zranění tří zúčastněných osob. Těžce zraněnou ženu transportoval vrtulník do královéhradeckého zdravotnického zařízení, další dvě osoby převezli zdravotníci do místního nemocničního zařízení.
 Policisté  místo dopravní nehody po dobu řádného zadokumentování uzavřeli. Policejní hlídky prováděly odklon dopravy přes obec Mladé Buky a dále potom přes městskou část Horní Staré Město. Krátce po půl druhé hodině odpolední byl provoz na silnici vedoucí do Krkonoš znovu obnoven. Proč a jak k uvedené dopravní nehodě došlo je předmětem dalšího šetření policistů Skupiny dopravních nehod Trutnov.
 Policie České republiky v Trutnově upozorňuje všechny řidiče, že na místě dopravní nehody bude z důvodu možného výskytu zbytků provozních kapalin na vozovce pracovníky Správy a údržby silnic Trutnov přenosnými dopravními značkami omezena rychlost jízdy. Všechny řidiče, kteří budou uvedeným místem projíždět, žádáme o zvýšenou opatrnost a dodržování předepsané rychlosti. 

Místo nehody:

nprap. Udo Ertner
17. 3. 2010

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem