Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Volkswagen terčem zloděje

Nechávat osobní věci a peníze v autě se nevyplácí 

V průběhu noci z úterý na středu 8. 6. 2011 dosud neznámý zloděj násilím vnikl do zaparkovaného osobního motorového vozidla Volkswagen, které stálo na volně přístupném místě v Trutnově na Rybově ulici.
Poté, co vozidlo zloděj svým nešetrným zacházením značně poškodil,  odcizil z něho peněženku, finanční hotovost, osobní doklady a dvě kreditní karty. Poškozený majitel vyčíslil škodu na necelých 96 tisíc korun.
Za přečiny krádeže provedené vloupáním, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku hrozí nenechavci trest odnětí svobody až na dva roky. Místní policisté po pachateli a odcizených věcech se svými kolegy ze služby kriminální policie a vyšetřování intenzivně pátrají.
 
Policie České republiky žádá všechny občany, aby si v době své nepřítomnosti ve svých automobilech nenechávali žádné osobní věci ani jiné cennosti. Myslete na to, že násilné vniknutí do Vašeho vozidla a následná krádež odložených věcí je pro zkušeného lapku otázkou několika vteřin.
nprap. Udo Ertner
9. 6. 2011

vytisknout  e-mailem