Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vykradená vozidla

Neznámý zloděj se soustředil na autorádia 

Tři auta zaparkovaná na různých místech v Dolní Čermné se stala v noci ze čtvrtka 5. na pátek 6. března terčem neznámého pachatele. I když to již dnes není tak obvyklé, z vozů se ztratila autorádia za jedenáct tisíc korun.

Ke stejnému případu došlo během pátku i v Rudolticích. I tam se zloděj vloupal do tří vozů. Hodnota odcizených autorádií byla vyčíslena na více než patnáct tisíc. K podobnému případu pak došlo ve stejný den i v Zámrsku. Tam se stala pachatelovou obětí felicie.

I v sobotu policisté vyjížděli na vykradené auto. Ve Velké Moravě se neznámý poberta vloupal do zaparkovaného hyundaie. Sebral z něho doklady, platební karty, navigaci a další drobnosti. Krádeží vznikla majiteli škoda za více než padesát tisíc korun. Na vozidle pak neznámý zloděj způsobil škodu za dalších deset tisíc.

Ani neděle se neobešla bez autokriminality. V Dolní Moravě se vloupal neznámý pachatel do zaparkované octavie. Sebral z ní navigaci a sluneční brýle, vše za sedmnáct tisíc korun. V Jamném nad Orlicí zase neznámý vandal rozbil u zaparkovaného osobního vozidla značky VW přední světlomety, zpětné zrcátko a z nepochopitelných důvodů poškrábal i celý předek vozidla včetně dveří. Vandal způsobil majiteli škodu za šedesát tisíc korun.

V případě dopadení hrozí pachatelům až dvouletý trest odnětí svobody.
nprap. Eva Sichrová
9. března 2009


 

vytisknout  e-mailem