Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zloděj, který bere i potraviny, pokračuje

V centru krajského města si tentokrát vybral byt v Havlíčkově ulici  

Havlíčkova uliceHavlíčkova ulice


Další byt v centru krajského města se stal terčem zloděje. Tentokrát si vybral kvartýr 1+1 v obytném domě v Havlíčkově ulici. Majitelka odešla z domu ve středu 24. února 2010 kolem šestnácté hodiny. Domů se vrátila asi po dvou hodinách. Bylo jí divné, že dveře do jejího bytu jsou pouze uzavřené, ale neuzamčené. Prohlídkou domácnosti zjistila, že jí někdo vykradl. Zloděj si odnesl pět kusů instantní kávy ve skle, dvě balení mleté kávy, šest lahví s tvrdým alkoholem, peníze a další věci. Z jednoho pokoje se jí také ztratila zelená deka. Sedmašedesátiletá majitelka bytu škodu odhadla na téměř 4.500 korun.
Podle kriminalistů se s největší pravděpodobností jedná o zloděje, který se předcházející den (úterý 23. února 2010) vloupal do bytu v Nerudově ulici. Po zloději nebo pravděpodobně partě zlodějů policisté usilovně pátrají.

Policisté případ šetří pro podezření z přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. V případě dopadení hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dvě léta.

Uvítáme jakékoliv informace od občanů, které by nám pomohly vypátrat pachatele. Případní svědci mohou podat informace policistům na bezplatnou linku tísňového volání 158.

Související dokument: Z bytu zmizel notebook a mražené maso

nprap. Anna Pešavová - 25. února 2010
foto Policie ČR
 

Odkazy do noveho okna

Havlíčkova ulice

Havlíčkova ulice 

Detailní náhled

Vloupání do bytu v Havlíčkově ulici

Vloupání do bytu v Havlíčkově ulici 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem