Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Sprejerství

Jindřichův Hradec – Nezvaný umělec ničí garážová vrata. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté Obvodního oddělení PČR Jindřichův Hradec pátrají po sprejerovi či sprejerech, kteří si v závěru uplynulého týdne vybrali jako plochu pro své nezvané umění garážová vrata. K prvnímu skutku došlo v nočních hodinách z 6. na 7. srpna 2015, kdy vandal postříkal černou barvou garážová vrata objektu v ulici Karlov. Majiteli způsobil hmotnou škodu ve výši odhadem 3 000 korun. Ke druhému z případů došlo následující noci, tj. ze 7. na 8. srpna 2015. Pachatel tentokráte barvou poškodil hliníková garážová vrata v nedaleké Nušlově ulici. Hmotná škoda je odhadnuta na částku 8 000 korun.
Pachatel či pachatelé jsou tímto jednáním důvodně podezřelí ze spáchání trestného činu, a to přečinu poškození cizí věci. V případě dopadení je čeká soud, kdy trestní zákoník na takovéto jednání pamatuje, mimo jiné, až trestem odnětí svobody na dobu až jednoho roku.
Jakékoliv poznatky, které by přispěly k dopadení pachatelů, přivítají jindřichohradečtí policisté na své služebně na Nádražní ulici č. 567/II. či telefonním čísle 974 233 700 Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
12. srpna 2015
 

vytisknout  e-mailem