Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Sražená dívka na přechodu

Prachatice – Volary - Dopravní policisté žádají svědky včerejší dopravní nehody o informace. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Dopravní policisté žádají o informace svědky dopravní nehody, ke které došlo včera 12. března 2014 v 06:45 hodin na místní komunikaci v ulici Soumarská ve Volarech. Nezletilá chodkyně vstoupila na přechod pro chodce se světelnou signalizací na signál „STŮJ“, následkem čehož došlo ke střetu projíždějícího automobilu červené barvy, které přijíždělo ve směru od obce Strážný, s nezletilou chodkyní. Chodkyně vstoupila na přechod ve chvíli, kdy jí dal přednost neznámý řidič, který jí s vozidlem, přijíždějícím v opačném směru, zastavil. Po střetu řidič z červeného vozidla vystoupil a poskytl chodkyni pomoc. Poté, co mu dívka řekla, že je v pořádku, řidič z místa odjel. Následně se dívce udělalo špatně a skončila v péči lékařů. Řidič, který jí s vozidlem na přechod pouštěl, po nehodě z místa odjel.  


Dopravní policisté žádají svědky dopravní nehody o informace. Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě můžete oznámit telefonicky na linku Policie České republiky 158. Děkujeme.
 

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
13. března 2014

 

vytisknout  e-mailem