Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Srazil cyklistku a ujel

VSETÍNSKO: Hledáme svědky nehody.  

Včera odpoledne srazil řidič osobního vozidla ve Vsetíně cyklistku, která utrpěla po pádu těžké zranění. Po řidiči, který z místa nehody odjel, pátráme. Žádáme svědky, aby se ozvali na policii.
 
Nehoda se stala deset minut po třetí hodině odpoledne ve Vsetíně, místní části Lázky. Pětačtyřicetiletá cyklistka ze Vsetína jela na červeném jízdním kole zn. Kellys od centra města směrem do místní části Bobrky. Řidič osobního vozidla, který jel ve stejném směru jízdy, ženu na kole při předjíždění srazil. Ta se dostala po nárazu mimo silnici a upadla do silničního příkopu. Žena utrpěla těžké zranění v podobě vážnější zlomeniny, se kterým byla převezena do vsetínské nemocnice. Řidič po střetu pokračoval v jízdě směrem na Bobrky, aniž by zastavil a přesvědčil se, zda není cyklistka zraněna. Je podezřelý z tr. činů těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí pomoci. Za druhý jmenovaný trestný či zákon ukládá až pětiletý trest odnětí svobody. Dechová zkouška byla u řidičky negativní.
 
Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po řidiči osobního vozidla. Místem měl v době střetu projíždět do protisměru autobus, jehož cestující mohli střet vidět. Prosíme je, aby se ozvali na linku 158. O kontaktování policie žádáme i další případné svědky nehody. Děkujeme.
 
 
28. března 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

DSC_3963

DSC_3963 

Detailní náhled

DSC_3994

DSC_3994 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem