Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Srazil ho, nebo spadl sám?

VSETÍNSKO: Hledáme svědky nehody. 

Hledáme svědky údajné nehody mezi nezletilým chlapcem a osobním vozidlem zn. Škoda Octavia, ke které mělo dojít v pátek odpoledne na ul. Smetanova ve Vsetíně.
Nehoda se měla stát uplynulý pátek ve tři hodiny odpoledne na ul. Smetanova poblíž řeznictví Černocký na přechodu pro chodce nebo poblíž něj. Sedmiletého chlapce, který šel v doprovodu stejně staré sestry, měla při přecházení respektive při přebíhání vozovky srazit Škoda Octavia v barvě zlatá metalíza, kterou řídil sedmadvacetiletý muž ze Vsetína jedoucí ve směru do centra města. Obě děti po kolizi z místa utekly a řidič v domnění, že ke kontaktu vozidla s chlapcem nedošlo, z místa odjel. Chlapec má lehké zranění a my teď zjišťujeme, zda po střetu s vozidlem či spadl na vozovku sám.
 
V době incidentu bylo na ul. Smetanova u řeznictví hodně lidí. Žádáme ty, kteří kolizi viděli, aby nám pomohli při objasnění této kolize. Svědci se mohou ozvat buď na bezplatnou linku 158, nebo přijít na kteroukoli policejní služebnu, a nebo přímo na dopravní inspektorát na ul. Hlásenka 1516 ve Vsetíně. Děkujeme.
 
22. června 2015, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

DN  Smetanova Vsetín

DN Smetanova Vsetín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem