Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stále pátráme po pohřešované 15leté dívce - AKTUALIZACE - dívka byla vypátrána

DĚČÍNSKO, MOSTECKO, TEPICKO - Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání. 

Děkujeme veřejnosti  za pomoc v pátrání po pohřešované mladitvé dívce. Dívku se včerejšího dne v ranních hodinách podařilo v Děčíně  v pořádku vypátrat. 

 

Děčín  25. června  2024
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Policisté stále pátrají po mladistvé pohřešované dívce. O jejím pohřešování jsme informovali 9. května  2024. Dívka je pohřešována svou rodinou od čtvrtka 9. května, kdy odešla z místa bydliště v Děčíně 32.  Do současné doby se nikomu z rodiny neozvala. 

Bližší informace k pohřešované včetně fotografie naleznete v databázi pátrání po osobách. V případě, že odkaz není funkční, byla dívka vypátrána.

Policisté v průběhu pátrání šetřením zjistili, že pohřešovaná by se mohla pohybovat na úzmení Děčína, Teplic a Mostu. Bohužel se ji do současné doby nepodařilo vypátrat . 

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili.

V případě jakékoliv informace k pohřešované se, prosím, obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Děkujeme.

Děčín  21. června  2024
por. Bc. Eliška Kubíčková
Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

vytisknout  e-mailem