Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Stalo se - 15.8.2008

Bezpečnostní opatření, “Až se ucho utrhne”, “Nezbedný brigádník”, “Ženu ani květinou neuhodíš”, “Život není peříčko” 

     V Ostravě bude dne 16.8.2008 realizováno bezpečnostní opatření, v souvislosti s konáním fotbalového utkání třetího kola Gambrinus ligy. Utkání mužstev FC Baník Ostrava a FC Brno proběhne od 19.00 hodin dne 16.8.2008.
Bezpečnostní opatření je standardním postupem při obdobných akcích s účasti většího počtu osob. Cílem opatření je samozřejmě zamezit, popřípadě eliminovat případy narušení veřejného pořádku. V rámci opatření jsou nasazeni policisté pořádkové, dopravní,  kriminální služby. Policisté nepochybně zajistí i bezpečnější a plynulejší silniční provoz. Spolupracovat budou samozřejmě i strážníci Městské policie Ostrava. Předpokládaný počet policistů zařazených do opatření nebudeme v současnosti z taktických důvodů uvádět, lze říci, že se jedná řádově o desítky policistů.
K zákroku je připravena pořádková jednotka. Příchodové i odchodové trasy jsou zajišťovány, určené lokality jsou monitorovány. Na stadionu je připraven štáb. V rámci opatření jsou zařazeni i členové antikonfliktního týmu. Utkání je natipováno jako rizikové. Spekulací by bylo uvádět také počty fanoušků Brna, kteří v minulosti přijížděli v různých počtech.

Po celou dobu opatření budu na místě. Informace budu poskytovat průběžně, kontaktní tel. 606 678 478.  por. Bc. Gabriela Holčáková

vytisknout  e-mailem