Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Stalo se v Ostravě - 3. 4. 2009

Nesmířená?; O kávu mu nešlo 

Nesmířená?

 Dvaačtyřicetiletá žena z Ostravy Poruby je podezřelá ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody.

Tohoto skutku se dopustila dne 2. 4. 2009 kolem 19.00 hodin. V té době zazvonila u dveří bytu svého bývalého manžela na ulici Porubské v Ostravě Porubě. Otevřela ji současná přítelkyně pětačtyřicetiletého majitele bytu. Podezřelá vnikla bez jejího souhlasu do bytu, zde ji pak fyzicky napadla a to tak, že jí tahala za vlasy a několikrát ji strhla na zem. Poškozené se poté podařilo z bytu utéci a celý incident nahlásit policistům. Naštěstí neutrpěla žádnou újmu na zdraví.
Proti agresorce již byly zahájeny úkony trestního řízení. Bývalé manželce hrozí za spáchání trestného činu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

O kávu mu nešlo

 Kriminalisté z Mariánských Hor zahájili trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Moravské Ostravy.

Obviněný muž se v období od začátku ledna do konce března letošního roku celkem čtyřikrát vloupal do nápojových automatů. V jednom případě takto odcizil hotovost a poškodil automat na čerpací stanici na ulici Místecké a třikrát takto činil v nemocnici na Fifejdách,  na třech různých odděleních.
Obviněný muž je vyšetřován na svobodě a za spáchání trestných činů krádeže a poškozování cizí věci mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

 

vytisknout  e-mailem