Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Štamgasti se porvali mezi sebou

ÚSTÍ NAD LABEM - Nejenom, že se porvali, ale také poškodili zařízení kolem. 


Trmičtí policisté museli 1. 2.  krátce před půlnocí zasahovat v místní restauraci, kde se mezi sebou poprali dva hosté (51,33). Nejprve se napadali slovně a posléze i fyzicky, kdy mladší z nich utrpěl řezné poranění v oblasti obličeje a ucha. Následně i zranění hlavy. Na místo musela být přivolána RZS, která jej převezla k ošetření do nemocnice. Oba dva muži byli velice opilí, policisté jim naměřili přes 2 promile alkoholu. Při svém řadění také poškodili vybavení restaurace, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 18 tisíc korun. Oba jsou v současné době podezřelí z trestného činu Výtržnictví a Poškození cizí věci.

Zloděj vytrhl seniorce kabelku z ruky
Včera v dopoledních hodinách dosud neznámý pachatel na Klíši v ulici Jateční v nestřeženém okamžiku vytrhl 84leté seniorce kabelku z ruky. Poškozená tak přišla o peněženku s doklady, finanční hotovostí, mobilní telefon a zdravotní dokumentaci manžela, kterou si tam nesla.

Mladík kradl kabely
Policisté z oddělení železniční policie objasnili další případ krádeže na železnici, kdy obviněný 20letý mladík minimálně ve třech případech na železniční trati mezi nádražím Ústi n./L.-západ a Trmice odcizil transformátory stožárového osvětlení. Svým jednáním způsobil škodu kolem 256 tisíc korun a hrozí mu za trestný čin Krádeže trest odnětí svobody až do výše 8 let.

Další opilec za volantem
Dopravní policisté v Předlicích kolem druhé hodiny odpoledne kontrolovali 34letého řidiče vozidla Š-Felicie. Při této kontrole byl z řidiče zjevně cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 1,05 promile. Tento řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky. 

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 3.2.2011

vytisknout  e-mailem