Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Statistika dopravních nehod

Hrozivě vyhlížející nehody se obešly bez zranění 

 


Během uplynulého víkendu došlo na silnicích okresu Jičín k 7 dopravním nehodám, při nichž byly dvě osoby lehce raněny. Na jedné z nehod se podílel alkohol a celková škoda byla vyčíslena na 220 tisíc korun.

V sobotu 20. prosince jel v odpoledních hodinách pětačtyřicetiletý řidič osobním vozidlem Škoda Octavia ve směru od Sukorad na Bašnici. Po projetí pravotočivé zatáčky zřejmě nezvládl na mokrém povrchu vozovky řízení vozidla, dostal smyk a následně havaroval do levého příkopu, kde se vozidlo přetočilo přes střechu. Ke zranění osob nedošlo. Alkohol u řidiče byl na místě vyloučen dechovou zkouškou a celková škoda byla vyčíslena na 50 tisíc korun.
O několik hodin později došlo na téměř stejném místě k další dopravní nehodě. I v tomto případě havarovalo osobním motorové vozidlo Škoda Octávia, které řídil dvaadvacetiletý muž. Ten zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti jízdy nezvládl při průjezdu pravotočivou zatáčkou řízení vozidla, dostal na mokrém povrchu vozovky smyk a následně havaroval do levého příkopu, kde se vozidlo rovněž přetočilo přes střechu. Ke zranění osob nedošlo. Alkohol u řidiče byl na místě vyloučen dechovou zkouškou a celková škoda byla vyčíslena na 30 tisíc korun.


Odkazy do noveho okna

DN u Sukorad - foto č. 1

20.12.2008 

Detailní náhled

DN u Sukorad - foto č. 2

20.12.2008 

Detailní náhled

DN u Sukorad - foto č. 3

20.12.2008 

Detailní náhled

DN u Sukorad - foto č. 4

20.12.2008 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem