Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Štědrý večer strávila na traumatologii, přepadli ji na ulici

LIBEREC - Dne 24. prosince kolem 18. hodiny přepadl v ulici Květnové Revoluce v Liberci neznámý útočník 76 letou ženu a přivodil jí zlomeniny pažních kostí na obou rukách.  

     Smutný  večer prožila dne 24. prosince 76 letá žena z Liberce. Když kolem 18. hodiny procházela ulicí Květnové Revoluce v Liberci, přiběhl k ní zezadu zatím neznámý muž a vytrhl jí z ruky kabelku. Žena při útoku ztratila rovnováhu a upadla na chodník. Přitom si bohužel zlomila na obou rukách pažní kosti a také si pohmoždila oko. Její zranění si vyžádalo okamžitou hospitalizaci na traumatologickém oddělení Krajské liberecké nemocnice a podle lékařů potrvá její léčba nejméně dva měsíce. Žena bude přitom navíc odkázaná na pomoc druhých .

     Po pachateli, který ji do tohoto stavu přivedl, policisté nyní intenzivně pátrají. V případě dopadení se bude vedle přečinu krádeže zodpovídat i z ublížení na zdraví, za které mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. To ale za předpokladu, že se zdravotní stav napadené bude vyvíjet příznivě, v opačném případě může být případ posuzován mnohem přísněji.

 

por. Bc. Ivana Baláková
27. prosince 2013

vytisknout  e-mailem