Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stíhán za prodej drog

LOUNY - Po Lounech prodával marihuanu; Z domu odcizili kamna...  

Po Lounech prodával marihuanu

Pro trestný čin nedovolené výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů obvinil komisař služby kriminální policie a vyšetřování 25letého mladíka z Loun. Ten od blíže nezjištěné doby distribuoval za úplatu na různých místech v Lounech marihuanu s vysokým obsahem THC. Drogu prodával i osobám mladším než osmnáct let. Trestní stíhání uvedeného mladíka je vedeno na svobodě. Za tento trestný čin stanoví zákon odnětí svobody na dvě léta až deset let.

Z domu odcizili kamna  

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření ze spáchání trestného činu krádeže dvěma mužům ve věku 37 a 45 let z Podbořanska a Kroměřížska, kteří vnikli v polovině září tohoto roku do neobydleného domu v Letově a odcizili kamna na tuhá paliva. Zřejmě jim jedny nestačily, neboť druhé si odnesli z přilehlého nezajištěného chléva na stejném pozemku. Celková škoda, kterou svým počínáním uvedení muži způsobili, byla vyčíslena na 8 500 Kč.

Havarovala opilá

Ve středu 23. září, krátce po 19. hodině, vyjížděli policisté k dopravní nehodě k obci Trnovany, kde havarovala 25letá řidička s osobním automobilem zn. Renault Clio. Žena jela po silnici II. třídy č. 225 ve směru od Žatce na Louny, když při průjezdu pravotočivé zatáčky nezvládla řízení. Nepřizpůsobila rychlost jízdy povaze vozovky a svým schopnostem a poté, co začala prudce brzdit, sjela do levého příkopu, kde přední částí vozidla narazila do svahu a následně se převrátila na střechu. Při nehodě utrpěla těžké zranění a byla přepravena do nemocnice. Vzhledem k závažné újmě se nemohla podrobit dechové zkoušce na případné zjištění hladiny alkoholu. Až v nemocnici jí byl proveden odběr krve. V minulých dnech obdrželi policisté výsledky krevního rozboru, který ukázal množství ethanolu v hodnotě 2, 12 g/kg. Proto policisté ženu obvinili pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem