Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středeční nehody na Trutnovsku

Řidič přehlédl chodkyni, utrpěla lehké zranění 

Hostinné 4.8.Po nehodě ujel
Ve středu 4. 8. 2010 půl hodiny po půlnoci došlo na křižovatce ulic K. Raise a Boženy Němcové v Hostinném k dopravní nehodě. Dvacetiletý řidič vozidla Škoda Felicia zřejmě nedal přednost v jízdě vozidlu značky Škoda Favorit, které přijíždělo z pravé strany. Favorit narazil do pravého boku felicie a z místa nehody ujel. Při nehodě řidič felicie utrpěl lehké zranění. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Škoda je odhadnuta na 5 tisíc korun. Míra zavinění a okolnosti nehody jsou v šetření dopravních policistů.

 

Radvanice 4.8.Divočák na silnici
Mezi obcemi Radvanice v Čechách a Jívka vběhlo v ranních hodinách 4. 8. 2010 přímo před vozidlo Audi A6 z pravé strany divoké prase. Po střetu došlo k úhynu divočáka. Ke zranění osob nedošlo a způsobená hmotná škoda je odhadnuta na 85 tisíc korun. Požití alkoholických nápojů u řidiče policisté vyloučili dechovou zkouškou.

 

 

Jívka 4.8.Poškození krajnice
Krátce po poledni 4. 8. 2010 v úseku Radvanice a Jívka došlo k dopravní nehodě. Řidič autobusu značky Mercedes se při vyhýbání protijedoucímu nákladnímu vozidlu najel na pravou krajnici. Pravými koly vozidla vyjel vpravo mimo vozovku, kdy došlo k poškození zpevněné části krajnice. Dechovou zkouškou na alkohol nebylo zjištěno požití alkoholických nápojů. Nikdo nebyl zraněn a vzniklá škoda je vyčíslena na 2 tisíce korun.

 

 

Horní Maršov 4.8.Řidič přehlédl chodkyni
Lehké zranění utrpěla chodkyně v ulici Bertholdovo náměstí v obci Horní Maršov. Kolem čtvrté hodiny odpoledne 4. 8. 2010 řidič vozidla tovární značky Škoda Roomster pravděpodobně nedbal zvýšené opatrnosti při couvání z parkoviště. Přehlédl za sebou jdoucí osmdesátiletou seniorku, která přecházela mimo vyznačený přechod pro chodce. Po střetu stařenka upadla na zem a následně byla rychlou záchrannou službou převezena na ošetření do trutnovské nemocnice. Oba účastníci nehody se podrobili dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Věc je v šetření dopravních policistů.

 

TU 4.8.Nehoda v Trutnově
Na ulici Horská v Trutnově před Family centrem došlo ve středu 4. 8. 2010 před devatenáctou hodinou k dopravní nehodě. Čtyřiadvacetiletý řidič autobusu značky Iribus po zastavení a opětovném vyjíždění z autobusové zastávky zřejmě ohrozil řidiče vozidla Škoda Fabia jedoucího stejným směrem. Levá přední část autobusu narazila do pravé boční části škodovky. Při nehodě nedošlo ke zranění, požití alkoholu u řidičů nebylo zjištěno. Hmotné škody na obou vozidlech jsou odhadnuty na 10 tisíc korun.
nprap. Věra Krejčová
5. 8. 2010
 

Odkazy do noveho okna

Horní Maršov 4.8.

Horní Maršov 4.8. 

Detailní náhled

Hostinné 4.8.

Hostinné 4.8. 

Detailní náhled

Jívka 4.8.

Jívka 4.8. 

Detailní náhled

Radvanice 4.8.

Radvanice 4.8. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem