Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středeční nehody na Trutnovsku

Lehká zranění účastníků nehod 

Dolní Branná 30.6.Dolní Branná 30.6.
Vozidlo skončilo na střeše
Ve středu 30. 6. 2010 před jednou hodinou odpoledne havarovala se svým vozidlem značky Hyundai osmatřicetiletá řidička. Mezi obcemi Dolní Branná a Vrchlabí zřejmě vlivem mikrospánku na rovném úseku komunikace dostala s autem smyk. Vyjela vpravo mimo silnici a narazila do stromu. Po střetu se převrátila na střechu a s vozidlem skončila v silničním příkopu. Z místa nehody byla motoristka převezena do nemocnice ve Vrchlabí. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotná škoda je odhadnuta na 70 tisíc korun.

 

DKNL 30.6.DKNL 30.6.
Poškodil a ujel
Během středečního dne 30. 6. 2010 došlo k poškození zaparkovaného vozidla značky Volvo V50 v ulici Legionářská ve Dvoře Králové nad Labem. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem narazil do zadní části volva. Z místa nehody ujel, aniž by událost nahlásil mužům zákona. Majitelce způsobil škodu za 20 tisíc korun. Policie po viníkovi a jeho vozidle intenzivně pátrá.

 

 

TU 30.6.TU 30.6.
Lehké zranění spolujezdkyně
Dopravní policisté vyjížděli 30. 6. 2010 v pět hodin odpoledne k dopravní nehodě na Bojiště v Trutnově. Sedmačtyřicetiletý motorista vozidla značky Škoda Fabia se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a v mírné levotočivé zatáčce vyjel vpravo mimo komunikaci. Pravou přední částí fabie narazil do kamenného sloupu. Spolujezdkyně na předním sedadle vozu byla zraněna lehce a rychlá záchranná služba ji převezla na ošetření do Oblastní nemocnice v Trutnově. Řidič se podrobil dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Hmotné škody jsou vyčísleny na 140 tisíc korun. Okolnosti havárie jsou předmětem dalšího šetření dopravní policie.
nprap. Věra Krejčová
1. 7. 2010
 

Odkazy do noveho okna

DKNL 30.6.

DKNL 30.6. 

Detailní náhled

Dolní Branná 30.6.

Dolní Branná 30.6. 

Detailní náhled

Dolní Branná 30.6.

Dolní Branná 30.6. 

Detailní náhled

TU 30.6.

TU 30.6. 

Detailní náhled

TU 30.6.

TU 30.6. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem