Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Středeční nehody na Trutnovsku

Účastníci utrpěli lehká zranění 

Cyklista utrpěl lehké zranění
Naštěstí jen s lehkým zraněním skončila srážka třiaosmdesátiletého cyklisty s osobním vozidlem, která se stala ve středu 20. 7. 2011 třicet minut po desáté hodině dopoledne na křižovatce ulic Na Struze a Maxima Gorkého v Trutnově. Řidič vozidla Škoda Octavia při odbočování vlevo na křižovatce zřejmě přehlédl z levé strany přijíždějícího cyklistu po hlavní komunikaci. Následně došlo v jízdním pruhu cyklisty ke střetu levé přední části vozidla se seniorem, který spadl z kola. Při nehodě utrpěl lehké zranění a byl převezen rychlou záchrannou službou do trutnovské nemocnice na ošetření. Oba účastníci se podrobili dechové zkoušce na alkohol s negativním výsledkem. Škoda přesáhla 2 tisíce korun. Nehoda je v šetření dopravních policistů. 
 

Řídil bez řidičského oprávnění
Na křižovatce ulic Čs. Armády a V Domcích v Trutnově se ve středu 20. 7. 2011 krátce před čtvrtou hodinou odpoledne střetla dvě vozidla. Sedmdesátiletý řidič vozidla značky Chevrolet Aveo při couvání z vedlejší na hlavní komunikaci pravděpodobně nedal přednost v jízdě vozidlu Škoda Fabia, které přijíždělo z levé strany a došlo ke střetu vozidel. Muži zákona zjistili, že řidič chevroletu není držitelem řidičského průkazu žádné skupiny a podskupiny řidičských oprávnění. Ke zranění účastníků nedošlo a hmotné škody jsou vyčísleny na 25 tisíc korun. Požití alkoholických nápojů policisté vyloučili dechovou zkouškou.

 

Oba řidiči zraněni lehce
Ke střetu dvou octavií došlo v podvečerních hodinách ve středu 20. 7. 2011 v obci Batňovice na Trutnovsku. Jeden z řidičů při vjíždění z místa ležícího mimo pozemní komunikaci zřejmě nedal přednost druhé octavii, která jela po hlavní silnici. Při nehodě se lehce zranili oba řidiči a po ošetření v trutnovské nemocnici byli propuštěni do domácího léčení. Dechovou zkouškou nebylo prokázáno požití alkoholických nápojů. Škody na vozidlech jsou odhadnuty na 45 tisíc korun.

nprap. Věra Krejčová
21. 7. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Batňovice 20.7.

Batňovice 20.7. 

Detailní náhled

Batňovice 20.7.

Batňovice 20.7. 

Detailní náhled

TU 20.7.

TU 20.7. 

Detailní náhled

TU 20.7.

TU 20.7. 

Detailní náhled

TU V Domcích 20.7.

TU V Domcích 20.7. 

Detailní náhled

TU V Domcích 20.7.

TU V Domcích 20.7. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem