Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Středeční zpravodajství z Lounska

Během pár minut vykradl auto; Do firmy se vloupal pro peníze a nářadí; Kůlna v Pšově přilákala zloděje  

Během pár minut vykradl auto
Ve středu, před půl osmou ráno, se do zaparkovaného vozidla zn. Renault Kangoo vloupal neznámý pachatel. Nezjištěným předmětem rozbil pravé přední okno a jím pak z auta odcizil příruční tašku s doklady a finanční hotovostí, která byla odložena na sedadle spolujezdce. Poté měl zloděj nasednout do jiného vozidla a z místa ujet. Způsobená škoda byla vyčíslena na 4 700 Kč. K této události došlo v žatecké ulici v Podbořanech. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Do firmy se vloupal pro peníze a nářadí
Z úterý na středu se vloupal do objektu firmy v žatecké ulici Ostrov dosud nezjištěný pachatel. Vylištoval skleněnou výplň dveří kanceláře, poté vnikl dovnitř a z nezajištěné příruční pokladny odcizil finanční hotovost. Další peníze pak odcizil ze zásuvky prodejního pultu a z kancelářské stěny. Dále vnikl do zámečnické dílny, odkud si odnesl úhlovou brusku a svářecí elektrodovou soupravu. Svým činem zloděj napáchal škodu přesahující dvacet tisíc korun.

Kůlna v Pšově přilákala zloděje
V minulých dnech vnikl neznámý pachatel na oplocený pozemek chalupy v obci Pšov na Podbořansku. U kůlny odstřihl visací zámek a poté odcizil úhlovou brusku, ruční nůžky na živý plot, pozinkované kbelíky a další věci. Poškozený škodu vyčíslil na bezmála dva tisíce korun. Policisté případ šetří jako podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

vytisknout  e-mailem