Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Středeční zprávy

ÚO Bruntál - zpronevěřené peníze, odcizená peněženka a jiné... 

Do cesty mu skočila srna
Ve středu 12.10.2011 v 18,45 hodin mezi obcí Milotice nad Opavou a Bruntálem vběhla bezprostředně před vozidlo Fabie srna. 58letý řidič fabie již nestačil zareagovat, neboť před ním jelo nákladní vozidlo. Nemohl tedy zabránit střetu, ke kterému v zápětí došlo. Při nehodě se nezranila žádná osoba. Srna na místě uhynula. Způsobená škoda na vozidle činí 40 tisíc Kč. Zvíře bylo předáno mysliveckému sdružení.
 
Zpronevěřila svěřené peníze
Albrechtičtí policisté sdělili v těchto dnech podezření ze zpronevěry 27leté ženě. Tohoto přečinu se měla dopustit tím, že v průběhu dvou dnů, od 15. do 16.8.2011 v baru ve Městě Albrechticích měla zpronevěřit ve dvou případech celkem 23 100 Kč. Část finanční hotovosti měla být určena na vyplacení výher z výherních automatů a další část měla žena odeslat sázkové společnosti. Zpronevěřené peníze měla použít pro vlastní potřebu.
 
Na tržnici v Českém Těšíně přišel o peněženku
V odpoledních hodinách dne 12.10.2011 přišel bruntálským policistům oznámit 56letý muž, že byl okraden v Českém Těšíně. V dopoledních hodinách tam navštívil místní tržnici a dosud neznámý pachatel využil jeho nepozornosti a z kapsy kalhot mu odcizil peněženku. V ní byla finanční hotovost 2 500 Kč, platební karta a další doklady. Způsobená škoda činí 2 600 Kč. Po zadokumentování případ policisté postoupí dle místní příslušnosti kolegům.
 
                                                                                             
komisař por. Bc. Tušková
pisbr♦mvcr.cz
 
 

vytisknout  e-mailem