Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Střelba do zadní části autobusu

PLZEŇSKÝ KRAJ - Prosíme i cestující, kteří v tu dobu cestovali v autobusu, nechť se obrátí na Policii České republiky, i když nepředpokládají, že jejich svědectví může být důležité. I nepatrná informace může vést k odhalení pachatele.  

    Případ si převzali policisté z Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje z odboru obecné kriminality z rozhodnutí služebního funkcionáře. 
 
      Včera 7. července 2015 před třiadvacátou hodinou došlo ke střelbě do zadní části autobusu městské hromadné dopravy, který jel ve směru z Borských polí na Bory. V té chvíli bylo uvnitř autobusu několik desítek cestujících. Ke zranění cestujících naštěstí nedošlo. Došlo k poškození autobusu několika střelami. V současné době bude probíhat znalecké zkoumání zajištěných stop.
 
      Spekulovat o motivu tohoto případu je předčasné, jelikož je v současné době případ na samém počátku vyšetřování. Kriminalisté dávají objasnění tomuto případu prioritu.
 
      Při objasňování tohoto případu se s žádostí o pomoc obracíme i na veřejnost. Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o tomto případu, ať se obrátí na kteroukoli služebnu Policie České republiky nebo volají na linku Policie České republiky 158. Prosíme i cestující, kteří v tu dobu cestovali v autobusu, nechť se obrátí na Policii České republiky, i když nepředpokládají, že jejich svědectví může být důležité. I nepatrná informace může vést k odhalení pachatele.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
8. července 2015

vytisknout  e-mailem