Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Střet auta s cyklistou

LOUNY – Zraněného cyklistu transportoval do nemocnice vrtulník.  

Ve čtvrtek, kolem 14. 45 hodin, došlo v Dobroměřicích u Loun k vážné dopravní nehodě mezi cyklistou a osobním automobilem zn. Škoda Octavia. Řidič vozidla (79. ročník) vyjížděl z místa ležícího mimo pozemní komunikaci (ze dvora domu) a nedal přednost v jízdě jedoucímu cyklistovi (80. ročník). Došlo ke střetu, při němž cyklista utrpěl zranění a letecky byl přepraven do nemocnice na vyšetření. Na hlavě neměl ochrannou přilbu.  Alkohol byl u obou řidičů na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Nehoda je v dalším šetření dopravní policie.
 
Kradli v drogerii
 
V rukou policistů skončila trojice pachatelů z Teplicka a Litoměřicka, která v jedné z lounských prodejen drogistického zboží opakovaně kradla. Tohoto skutku se jeden muž (86. ročník) a dvě ženy (79. a 80. ročník) dopustili i přesto, že byli v posledních třech letech za obdobný trestný čin odsouzeni. V prvním případě odcizili zboží za nejméně 3 520 Kč, a protože byli „úspěšní“, o dva dny později se do stejné prodejny vrátili znovu. V tomto případě však byli při krádeži přistiženi personálem prodejny, a poté, co se jim z místa podařilo utéct, byli hlídkou Městské policie Louny zadrženi. Policisté je umístili do cely předběžného zadržení a následně jim ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu krádeže.    
 
Z pole zmizela sláma
 
Dosud neznámý pachatel odcizil v minulých dnech z pole u obce Třeskonice na Lounsku 15 kusů volně odložených balíků slámy. Poškozenému tím způsobil škodu za 7 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po zloději pátrají.
 
nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 12. června 2015

vytisknout  e-mailem