Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Střet cyklisty s vozidlem

LOUNY - Při dopravní nehodě u Břvan byl vážně zraněn cyklista... 

Při dopravní nehodě u Břvan byl vážně zraněn cyklista

Dnes ráno, krátce před pátou hodinou, se u obce Břvany na Lounsku udála vážná dopravní nehoda mezi osobním automobilem zn. Renault Laguna a cyklistou. Čtyřicetiletý řidič renaultu, jedoucí ve směru od Břvan na Leněšice, předjížděl ve svém směru jdoucího chodce a přitom zčásti vybočil do protisměru. V ten moment však tudy v opačném směru projížděl 24letý cyklista. Došlo k čelnímu střetu obou vozidel, přičemž cyklista, proletěl hlavou předním sklem vozidla. Při nehodě utrpěl zranění, se kterým byl transportován do ústecké nemocnice. Podle předběžných informací neměl na hlavě ochrannou helmu. U řidiče motorového vozidla  nezjistili policisté provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu, cyklistovi byla na případné zjištění alkoholu odebrána krev. Celková škoda byla vyčíslena na 53 tisíc korun. Nehoda je dále v šetření dopravních policistů.   

Z vozovky zmizel semafor

V pondělí ráno odcizil neznámý pachatel na silnici č. 225 v obci Trnovany část signalizačního zařízení. Semafor byl umístěn v pravé části vozovky ve směru od Žatce na Louny, kde v současné době probíhá oprava mostu a provoz je sveden do jednoho jízdního pruhu. Způsobená škoda byla odhadnuta na 45 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání tresného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Krádež elektromotorů z česačky chmele

V minulých dnech zavítal do objektu česačky chmele v Sádku na Žatecku neznámý pachatel. Násilným způsobem vnikl do samotné haly česačky a poté odcizil celkem šest elektromotorů v celkové hodnotě 142 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Zloděj si vybavil dílnu

Pořádně se napakoval dosud nezjištěný poberta, který z neděle na pondělí vykradl dílnu jedné firmy v žatecké ulici Na Astře. Přisvojil si různé průmyslové nářadí v celkové hodnotě 65 499 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže.

 

vytisknout  e-mailem