Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Střet dvou nákladních vozidel

BABYLON - Neznámý řidič nákladního vozidla tovární značky Mercedes Benz žluté barvy náhle vybočil ze svého směru jízdy, vjel částečně do protisměru, kde došlo ke střetu se zpětným zrcátkem protijedoucího nákladního vozidla. Po střetu nezastavil a ujel. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít dne 6. února 2020 v 06:59 hodin na silnici I. třídy č. 26 v katastru obce Babylon. Neznámý řidič nákladního vozidla tovární značky Mercedes Benz žluté barvy jedoucí od obce Babylon na obec Folmava náhle vybočil ze svého směru jízdy, vjel částečně do protisměru, kde došlo ke střetu se zpětným zrcátkem protijedoucího nákladního vozidla tovární značky DAF s návěsem. Neznámý řidič na místě nezastavil, neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle a nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a ujel. Škoda na vozidle tovární značky DAF byla vyčíslena na 5 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
6. února 2020

vytisknout  e-mailem