Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Střet dvou vozidel na dálnici D7

PRAHA VENKOV – ZÁPAD – Dálnice byla ve směru jízdy do Slaného plně uzavřena. 

Dnes 7. ledna 2020 policisté dopravního inspektorátu vyjížděli k dopravní nehodě, která byla oznámena před dvanáctou hodinou na dálnici D7 nedaleko města Prahy. K dopravní nehodě se sjely všechny složky IZS.

Při dopravní nehodě se střetla dvě osobní vozidla na 3,5 kilometru poblíž obce Tuchoměřice na dálnici D7 ve směru jízdy do Slaného. Při dopravní nehodě nedošlo k žádnému zranění osob. Oba řidiči ve vozidlech cestovali sami. Vlivem nárazu došlo ke značnému poškození vozidel, ale také svodidel. Dálnice D7 byla v tomto úseku z Prahy do Slaného plně uzavřena a policisté provádějí odklon dopravy po přilehlých komunikacích. Policejní hlídka vyzvala oba řidiče k provedení dechových zkoušek, které byly s negativním výsledkem a alkohol byl na místě dopravní nehody vyloučen. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na částku 250 000,-Kč.

Příčina dopravní nehody je nadále v šetření. Jeden jízdní pruh dálnice D7 byl ve směru jízdy krátce po 13. hodině zprůjezdněn a pozemní komunikace bude plně otevřena přibližně do 14.00 hodin.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
7. ledna 2020

vytisknout  e-mailem