Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Střet osobního vozidla se psem

HOLÝŠOV - Řidička osobního automobilu nedokázala zabránit střetu se psem, který jí náhle vběhl do jízdní dráhy, a došlo ke střetu. Majitel psa nezabránil volnému pobíhání zvířete po pozemní komunikaci. Nyní po totožnosti majitele pátráme. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 28. února 2020 v 05:01 hodin na silnici I. třídy č. 26 v Holýšově na mostě ve směru od obce Ohůčov. Řidička osobního automobilu tovární značky Škoda Fabia jela ve směru jízdy od obce Ohůčov do centra Holýšova. Nedokázala zabránit střetu se psem, který jí náhle vběhl z pravé strany do jízdní dráhy, a došlo ke střetu. Pes tmavé barvy, nezjištěné velikosti a rasy byl při srážce usmrcen. Ke zranění osob nedošlo. Škoda na vozidle Škoda Fabia byla vyčíslena na 6 tisíc korun. Majitel psa nezabránil volnému pobíhání po pozemní komunikaci. Nyní po totožnosti majitele pátráme. 
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě vedoucí ke zjištění majitele psa, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
2. března 2020

vytisknout  e-mailem