Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Střet prasat s osobákem

LOUNY - Divočáci srážku nepřežili... 

Tři divoká prasata vběhla do cesty mladému řidiči osobního vozidla zn. VW Golf na silnici č. 226 mezi obcemi Podbořany - Vroutek. K události došlo ve čtvrtek, krátce před půlnocí. Motorista (90. ročník) již nestačil střetu zabránit a v důsledku toho vjel do příkopu, kde se převrátil na střechu. Naštěstí při nehodě utrpěl jen lehčí zranění a po ošetření v nemocnici byl propuštěn. Alkohol policisté nezjistili. Kromě usmrcených divočáků si nehoda vyžádala stotisícovou škodu na vozidle.

Když spal, zloděj v jeho domě kradl

Nepříjemný zážitek má za sebou starší muž z Cítolib na Lounsku. Do jeho domu se v noci ze středy na čtvrtek vloupal neznámý zloděj. V době, kdy majitel spal, vnikl poškozeným plotem na pozemek a následně vyrazil dveře do domu. Z kuchyně odcizil mikrovlnnou troubu, holící strojek a peněženku s finanční hotovostí. Vtom byl ale vyrušen majitelem domu, který se probudil a při krádeži jej přistihl. Zloděj z místa utekl oknem, u kterého rozbil skleněnou výplň. Poškozený vyčíslil škodu na celkem 2 550 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.

Policisté šetří i vloupání do domu v Černčicích

Do jednoho rodinného domku v Černčicích u Loun zavítal zloděj či zloději za bílého dne. Ve středu dopoledne vnikl na oplocený pozemek a následně, po násilném překonání překážek, do obývacích prostor domu. Místnosti prohledal a z obývacího pokoje a z kuchyně odcizil peníze a několik náramkových hodinek. Dále si z chodby domu přisvojil pohybové čidlo, které předtím odpojil. Při vloupačce jej však vyrušil majitel, a tak zloděj z místa utekl. Stačil však napáchat škodu za téměř 30 tisíc korun. Policisté věc šetří jako trestné činy krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.  

Při vykládce zboží mu zmizely z auta peníze

Policisté šetří krádež peněz ze zaparkovaného vozidla zn. Mercedes Sprinter v žatecké ulici Volyňských Čechů. Ke skutku došlo ve čtvrtek před jedenáctou hodinou dopoledne u jedné tamní prodejny. Když řidič prováděl vykládku zboží, nedostatečně si zajistil vozidlo a dosud nezjištěný poberta mu z něj odcizil koženou ledvinku s penězi a různými doklady. Způsobená škoda byla vyčíslena na 25 000 Kč. Policisté po zloději pátrají. 

Zloděj odcizil v Podbořanech forda

Osobní automobil zn. Ford Fiesta zmizel v minulých dnech z Nádražní ulice v Podbořanech. Majitel škodu odhadl na 20 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli a vozidle pátrají.

Další zprávy vyjdou až v úterý 30. října.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 26. října 2012

 

 

vytisknout  e-mailem