Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Strhávali řetízky z krku

ÚSTÍ NAD LABEM - Jeden z pachatelů strhával a druhý hlídal situaci. 

Policejní komisař sdělil obvinění 23letému muži z trestného činu Krádeže. Obviněný se svým komplicem, který většinou hlídal, okradl tři ženy o řetízky. Využil chvilky nepozornosti, nenápadně se k nim přiblížil a z krku jim strhl řetízek. Následně z místa oba rychle zmizeli. Obviněný si usnesení převzal ve vězení, kde je pro jinou trestnou činnost. Svým jednáním okradeným ženám způsobil škodu kolem 45 tisíc korun.

Zloděj dostal asi velkou žízeň
Policejní komisař sdělil obvinění 20letému mladíkovi z trestného činu Krádeže a Poškozování cizí věci. Obviněný s dalším spolupachatelem se vloupal do nápojového automatu v centru města. Z tohoto automatu následně odcizili veškeré nealko nápoje a z místa utekli. Svým jednáním způsobili škodu kolem 4 tisíc korun.

Vloupání do sklepení kóje
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci na Severní Terase v ulici Jizerská vloupal do sklepní kóje, odkud si na chodbu vynosil věci, které chtěl odcizit. K odcizení ovšem nedošlo, neboť byl pravděpodobně vyrušen a z místa utekl. Majiteli tak naštěstí vznikla škoda jen 500 korun.

Krádež vozidla
Na Severní Terase v ulici Hoření došlo během dopoledne k odcizení vozidla Toyota Yaris, šedé metalízy, rz: 5U7 98-70, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 105 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem