Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Střípky z Náchodska

Jízdní kola stále v kurzu 

Policisté z Obvodního oddělení v Jaroměři včera (12. července 2011) zaevidovali trestný čin vloupání do zahradních chatek. Zloděj při cestě za lupem ničil, co mohl. Rozpletl drátěné pletivo plotu u zahrádkářské kolonie a postupně vnikl do tří zahradních chatek. Do dvou objektů vstoupil po vypáčení dveří a u třetí z chat vypáčil petlici. Z „výpravy“ si odnesl elektrocentrálu Sharks, kapesní tranzistorové rádio, baterku a digitální hodiny do vozidla. Majitelům tak způsobil škodu na odcizených věcech a na poškozených dveřích a plotu v odhadované výši 8.700,- korun. Policisté po zloději či zlodějích nadále pátrají.
 
V úterý dopoledne mezi půl osmou a desátou hodinou, tady za bílého dne, odcizil zatím neznámý pachatel pánské horské kolo. Majitel si kolo značky Merida modré barvy řádně uzamkla lankovým zámkem ke kovovému zábradlí u bočního vchodu panelového domu v Jaroměři. Policisté z Obvodního oddělení v Jaroměři tento případ zaevidovali a po kolu i zloději nadále pátrají.
 
Dopravní policisté včera vyjížděli k jedné hlášené dopravní nehodě. Ta se stala v Náchodě na ulici Polská. Krátce po třetí hodině odpolední došlo k dopravní nehodě mezi řidičkou na skútru a řidičkou osobního vozidla. K nehodě došlo zřejmě tak, že řidička skútru vyjížděla z vedlejší komunikace a nedala přednost v jízdě osobnímu vozidlu jedoucímu po hlavní komunikaci od centra Náchoda. Řidička skútru se domnívala, že vzhledem k zapnutému ukazateli směru jízdy u osobního vozu, vůz odbočuje vpravo. Při střetu utrpěla žena jedoucí na skútru lehké zranění. Alkohol policisté u obou řidiček vyloučili dechovou zkouškou. Hmotná škoda na obou vozidlech je odhadována na 3.000 korun.
 
nprap. Jana Pecoldová
zveřejněno: 13. července 2011 ve 13:15

vytisknout  e-mailem