Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Suchdol má chuť spolupracovat

Další obecní úřad v rámci obvodu služební působnosti navštívil vedoucí obvodního oddělení Policie ČR Uhlířské Janovice, npor. Mgr. Miloslav Zikmunda. 

     Dne 25.5.2011 proběhlo v dopoledních hodinách jednání se starostkou obce Suchdol, Bc. Janou Rychlíkovou, v rámci naplňování programu community

V SuchdoleV Suchdole
policing, kdy policie na oplátku za vstřícnost a důslednost vyžaduje spolupráci vedení měst a obcí, neboť boj proti kriminalitě a dalším nešvarům je bojem společným a navíc se jedná o odpovědný přístup vůči občanům. Projednávána byla hlavně bezpečnostní situace na teritoriu obce, problematika spojená s průjezdem vozidel přes Suchdol, zmíněn byl aktuální stav policistů, možnosti a opatření do budoucna. Obě strany se také shodly na tom, že je třeba věnovat i pozornost „volnočasovým“ aktivitám některých místních dospívajících, aby tímto pro ně jistě nelehkým obdobím propluli „bez šrámů“ a zároveň, aby je nenapadlo narušovat občanské soužití.
     Na Kutnohorsku musí být stále bezpečno a je dobře, že to tak vnímá nejen policie, ale i oslovené starostky a starostové.

 

nprap. Daniel Votroubek

26. 5. 2011

vytisknout  e-mailem