Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Šumperk - mařil úřední rozhodnutí

Jezdil bez řidičského oprávnění a s cizí registrační značkou... 

 

Jezdil bez řidičského oprávnění

Z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění bylo sděleno podezření 27letému muži z Olomouce. Ten byl dne 15. 9. 2009 kolem sedmnácté hodiny, kontrolován hlídkou policie v obci Malá Morava, jako řidič osobního motorového vozidla Škoda 120. Policisté lustrací zjistili, že registrační značky umístěné na škodovce, dle registru, patří k vozidlu Škoda Favorit. Muž vozidlo řídil i přesto, že mu byl vysloven, Okresním soudem v Šumperku, zákaz řízení motorových vozidel do října 2009. Podezřelý byl na místě zadržen, registrační značky mu byly odebrány.


 Ukradl  dvě láhve tvrdého alkoholu

Z trestného činu krádeže je podezřelý 22letý muž z Mohelnice. Ten dne 15. 9. 2009 v odpoledních hodinách v prodejně Lidl na ulici Družstevní v Mohelnici, odcizil dvě láhve tvrdého alkoholu v celkové hodnotě 598 Kč. Tohoto jednání se dopustil i přesto, že byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost řešen Okresním soudem v Šumperku.


 Odcizil 51 kusů novin, časopisů a DVD

Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který v době od 12. 9. do 14. 9. 2009 na ulici Temenické v Šumperku, vnikl do plechového boxu na noviny, umístěného na nákladové rampě u prodejny Albert. Zde odcizil dvacet kusů novin, časopisů a DVD. Následně dne 15. 9. 2009 v časných ranních hodinách, vnikl opět do poškozeného, nezajištěného boxu a odcizil 31 kusů novin, časopisů a DVD. Celkově tak způsobil společnosti Ahold škodu přes 1700 Kč.


 Prostřihal se do garáže

Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který v době od 14. 9. do 15. 9. 2009 v katastru obce Líšnice, po vystřihnutí otvoru v zadní plechové stěně, vnikl do garáže. Zde odcizil motorovou pilu, křovinořez a zádový mechanický postřikovač. Tímto jednáním tak majiteli způsobil škodu kolem 30000 Kč.


 


 


 


 

vytisknout  e-mailem