Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Šumperk - pátráme po pachateli krádeže

Policie žádá občany o pomoc při pátrání  

Žádáme občany o pomoc při pátrání po pachateli trestného činu krádeže

Dne 19. 7. 2009 byly na Obvodním oddělení policie České republiky v Zábřehu zahájeny úkony trestního řízení ve věci podezření ze spáchání trestného činu krádeže, kterého se svým jednáním dopustil neznámý pachatel. Ten dne 19.7.2009 v době od 10:10 do 10:13 hodin, v Zábřehu na ulici Křížkovského, vnikl zadním vchodem do budovy bowlingu El Paso, kde se ve vnitřních prostorech mohl volně pohybovat a neuzamčenými dveřmi vešel do prostoru kanceláře, kde odcizil z volně odložené igelitové tašky finanční hotovost ve výši 54355 Kč.

 K popisu pachatele :

Jedná se o muže ve věku 35 až 45let, vysokého kolem 180 centimetrů, silnější, zavalité postavy. Tmavé pleti, vlnitých černých vlasů a černého kníru.
.
Majitelem objektu byl pro účely trestního řízení poskytnut video záznam z kamerového systému ze kterého byly pořízeny fotografie osoby pachatele.

 

 

 

 

 

 

 

Policie České republiky Šumperk žádá občany, kteří by na fotografiích poznali osobu pachatele, aby kontaktovali Policii České republiky Zábřeh, na telefonním čísle 974 779 741  nebo na bezplatnou telefonní linku 158.
 

vytisknout  e-mailem